MPGA nariams

Seminaras „Valstybinės maisto papildų kontrolės aktualijos“

28 balandžio, 2014

Maisto papildų gamintojų asociacija (MPGA) drauge su Valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba gegužės 9 d. viešbutyje „Amberton” (L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1, Vilnius) organizuoja seminarą „Valstybinės maisto papildų kontrolės aktualijos”. Renginys skirtas maisto papildų gamintojams, fasuotojams, didmenininkams ir mažmenininkams, visuomeninių organizacijų atstovams.

Seminaro organizatorių tikslas- atkreipti dėmesį į praktikoje dažniausiai pasitaikančias klaidas, apsikeisti abipusiai naudinga informacija, rasti atsakymus į rūpimus klausimus tiek maisto papildų ženklinimo reglamentavimo, tiek notifikavimo klausimais. Bus pristatyti ir aptarti LR reklamos įstatymo naujausi pakeitimai ir jų taikymas praktikoje, taip pat stengsimės suteikti daugiau aiškumo tam, kuo vadovausimės artimiausioje ateityje.

Seminaro dalyvių skaičius yra ribotas, todėl jame dalyvauti galės tik iš anksto užsiregistravę ir gavusieji patvirtinimą. Registruotis prašome el.paštu lmisiunaite@vet.lt arba telefonu 8 5 249 17 13.

Renginio programą rasite: 

Grįžti į ankstesnį puslapį